Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ Π. ΔΗΜΑΡΑ


Μετά και την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος όπου η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον Εθνικό Γουριάς, αξίζει να αναδείξουμε τον μέχρι στιγμής πρώτο σκόρερ της ομάδας μας, τον Παναγιώτη Δημαρά ο οποίος έχει σημειώσει εννέα (9) γκολ.

Ο 21χρονος Π. Δημαράς προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στην ομάδα των ανδρών. Έχει παρουσίες στην Πρώτη κατηγορία αγωνιζόμενος στον Όμηρο Νεοχωρίου και Α.Ο. Χάλκειας. Από πέρσι ήταν κοινή επιθυμία να επιστρέψει στην ομάδα που πραγματικά αγαπά και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Φέτος διανύει μια αξιόλογη πορεία, διακρινόμενος σχεδόν σε κάθε αγώνα και πετυχαίνοντας μέχρι σήμερα εννέα (9) τέρματα.

Όνειρο του όπως έχει εκφράσει και από την περσινή χρονιά, είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Ευχόμαστε η συνέχεια του Πρωταθλήματος να είναι πολύ καλύτερη από τη έως τώρα πορεία τόσο του ίδιου του Παναγιώτη, όσο και της ομάδας μας, που έχει ως στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του Νομού μας.  



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου