Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Ευηνοχωρίου για την άνοδο της ομάδας μας


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ευηνοχωρίου  συγχαίρει θερμά τον προπονητή  - Αθλητή Διαμαντόπουλο Αθανάσιο και τους αθλητές της για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 για την πανάξια άνοδο στην A΄ κατηγορία ΕΠΣΑ.


Πριν τρία χρόνια, όταν ανέλαβε το παρόν διοικητικό συμβούλιο, αφού τα μέλη του είχαν υπηρετήσει το ποδόσφαιρο ενεργά ως αθλητές, προσπάθησαν να οργανώσουν την μια και μοναδική πλέον ομάδα του χωριού μας, να δημιουργήσουν κλίμα ενότητας και εν τέλει φέτος να προσφέρουν ευχάριστες στιγμές, που θα μείνουν χαραγμένες σε όσους αγαπούν, πονούν και απαρτίζουν την ομάδα, εκπληρώνοντας όνειρα χρόνων, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.



Η συνεισφορά όλων όσοι μετείχαν ενεργά από διοικητική και αγωνιστική θέση ευθύνης στο ταξίδι της ομάδας προς τις επιτυχίες και την άνοδό της εκεί όπου ιστορικά ανήκει, είναι καίρια, ξεπερνά τα στενά όρια του αθλητισμού και συνεπώς αποτελεί ακόμα μια σημαντική συμβολή προς το Ευηνοχώρι μας.


Ο Αθλητισμός ενώνει και το χωριό μας. Μέσα από τις τεράστιες επιτυχίες, δείχνει τη δίψα αλλά και την ανάγκη να ασχοληθεί ολοένα και περισσότερος κόσμος με τα αθλητικά δρώμενα.

Είναι σε όλους γνωστή η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η Χώρα και βέβαια δεν εξαιρούνται από αυτή και τα αθλητικά σωματεία και γενικώς ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης δεν μπορούν να εκπληρώσουν βασικές ανάγκες τους.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά:
1)      Τους χορηγούς της ομάδας μας  που μας στήριξαν με κάθε τρόπο.
2)      Τον δήμο Ι.Π Μεσολογγίου και το Πνευματικό κέντρο του Δήμου μας,  για την βοήθεια που μας πρόσφεραν στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας.
3)      Την ΤΕΡΝΑ Α.Ε. για την τεράστια προσφορά της στην διαμόρφωση του βοηθητικού γηπέδου.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους που ακολούθησαν και στήριξαν την ομάδα στο πρωτόγνωρο ταξίδι και να τους υποσχεθούμε πως την νέα αγωνιστική περίοδο θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί.

Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση σε όλους
Το Δ.Σ.
Ξηρός Χρήστος
Ξηρού Ερμίνα
Κοντός Αθανάσιος
Παλασκώνης Κωνσταντίνος
Κωνσταντακόπουλος Δημήτριος
Διαμαντόπουλος Σπυρίδων
Στρατογιάννης Ιωάννης 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου