Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΕΥΚΟΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ


Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Ευηνοχωρίου στο Θέρμο, όπου επικράτησε με σκορ 1-4 επί του τοπικού Απόλλωνα. Η ομάδα του Ευηνοχωρίου δεν απειλήθηκε καθόλου από τον αντίπαλό της, επικράτησε ένα επιθετικός «μονόλογος» με αρκετά γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες, οι οποίες θα μπορούσαν να ανεβάσουν αρκετά το δείκτη του σκορ για την ομάδα μας. Το σκορ άνοιξε ο Μιχαλόπουλος Α. με πέναλτι και έκλεισε ο ίδιος, πετυχαίνοντας το Χαρ-τρικ στον αγώνα.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

 9  ο Μιχαλόπουλος Α. σε πλεονεκτική θέση το σουτ αρκετά άστοχο.

19' από δεξιά ο Καλαβριζιώτης πάσα στο Κουτρουμάνη, ο τελευταίος σουτάρει αποκρούει ο Γκουρνέλος και η μπάλα περνά κόρνερ λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι

23' κερδίζει πέναλτι ο Κουτρομάνης μετά από ατομική ενέργεια, το εκτελεί ο Μιχαλόπουλος Α. κάνει το  0-1.

27' ο Καλαβριζιώτης στο τετ α τετ αποκρούει με τα πόδια ο Γκουρνέλος σε κόρνερ.

39' ο Καλαβριζιώτης πιάνει δυνατό σουτ και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα.
 
43' δυνατό σουτ του Μιχαλοπούλου Α. στην αριστερή γωνία του Γκουρνέλου και σημειώνει το 0-2.

71' από αριστερά κάνουν το ένα - δύο Δαδάνης και  Δημαράε,  ο τελευταίο κάνει σειστή σέντρα, στην πορεία της μπάλας ο Βασιλείου Κ. και με δυνατό σούτ κάνει το 0-3.

77'  ο Κολίδας με σουτ από κοντά μειώνει σε  1-3 για τον Απόλλωνα.

78'  Σουτ του Δημαράς, η μπάλα βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκουρνέλου και απομακρύνεται ο κίνδυνος.
 
85' Σέντρα από αριστερά του Μακρή Σπ.στο δεύτερο δοκάρι, ο Μιχαλόπουλος στη σωστή θέση και με σουτ σημειώνει το  τελικό 1-4.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ
Γκουρνέλος,  Χάσκαρης,  Βλαχόπουλος,  Κοντός,  Χρυσικός, Κολίδας, Κοκκοτός, Καζανάς, , Κουκιάς (67’ Σύρρος) , Μπίστας, Υφαντής (52’  Μαραγιάννης)

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Διαμαντόπουλος Αθ.)
Δουλιώτης, Μπαλαούρας Κ., Δαδάνης (74’ Μακρής Σπ.), Κοσμάς. Α., Κάκκος Χ., Γιαβρούτας, Μιχαλόπουλος Α., Κωνσταντάρας, Καλαβριζιώτης (Διαμαντόπουλος Χ.), Γεωργίου (65’ Δημαράς), Κουτρομάνης (54’ Βασιλείου Κ.)

Ευχαριστούμε το φίλο της ομάδας μας, Άγγελο Χριστοδουλάκη για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μας πρόσφερε, από τον σημερινό αγώνα



















































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου