Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Με νέα νίκη προχώρησε η ομάδα μας την τρίτη αγωνιστική, στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Μάστρου. Η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στον αγώνα και μόλις στο 2΄ άνοιξε το σκορ με τον Γεωργίου Γ.. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας είχε την υπεροχή στον αγώνα αλλά όχι την αναμενόμενη απόδοση βάσει τω δυνατοτήτων της. Στο δεύτερο ημίχρονο το Ευηνοχώρι είχε την απόλυτη κυριαρχία στον αγώνα, δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ και κατάφερε στο 69' με τον Γεωργίου γ. και πάλι να σημειώνει το τελικό 2-0.

ΦΑΣΕΙΣ:
2' από δεξιά και έχω από την μεγάλη περιοχή σε πλεονεκτική θέση ο Γεωργίου Γ.  με δυνατό σουτ κάνει το 1-0

69' Ο Δημαράς από δεξιά μεταβιβάζει στο Γεωργίου, ο τελευταίος με διπλή τρίπλα περνά στην μεγάλη περιοχή, πάσα στο Ζωγράφο ο οποίος σουτάρει, η μπάλα βρίσκει στα πόδια αντιπάλων και στη συνέχεια αποδέκτης ο Γεωργίου ο οποίος από κοντά κάνει το 2-0

85' μεγάλη ευκαιρία, από αριστερά ο Φουνταλής σουτάρει, αποκρούει ο Κάλλης, η μπάλα έρχεται στον Δημαρά νέο σουτ και νέα απόκρουση του Κάλλη, στη συνέχει ο Ζωγράφος δυνατό σουτ και αποκρούει ξανά ο Κάλλης σε κόρνερ

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ

Κωνσταντακόπουλος, Διαμαντόπουλος Ν. (71’ Νεμποτάκης), Κωνσταντάρας Γρ., Γερετσιάν Ι., Κωνσταντάρας Δ., Φούντας 985’ Τσιόβολος), Διαμαντόπουλος Χρ., Παπαδόπουλος (66’ Φουνταλής), Ζωγράφος, Γεωργίου, Μακρής (46' Δημαράς)

ΜΑΣΤΡΟΥ 

Κάλλης, Πλεξίδας (46' Φυλλαδιτάκης), Ζαβιτσάνος, Σκεπετάρης, Ράπτης (89' Ντίνος), Καραμήτσος, Σύρρος (85' Κολτσίδας Α.), Καρανίκας, Πλαστήρας, Μουρκογιάννης, Κολτσίδας Ν. 










    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου