Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Με τους βαθμούς της νίκης κατάφερε να φύγει σήμερα η ομάδα μας από το Ναύπακτο με αντίπαλο την Παλαιοπαναγιά. Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε την καθολική υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί με τον Παπαδόπουλο μετά από εξαιρετική  προσπάθεια του Διαμαντόπουλου Χρ. Και Ζωγράφου. Στο δεύτερο ημίχρονο με πρωταρχικό στόχο να διατηρήσει ανέπαφη της εστία της, δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες και κατάφερε να στην εκπνοή του αγώνα με ένα εξαιρετικό γκολ του Κωνσταντάρα Δ. να κάνει το τελικό 0-2.

ΦΑΣΕΙΣ:
35’ Μετά από εξαιρετική ασίστ του Διαμαντόπουλου Χρ. Στα δεξιά, αφήνει ο Ζωγράφος να περάσει η μπάλα η οποία καταλήγει στο πόδια του Παπαδόπολου και ο τελευταίος με υποδειγματικό σουτ κάνει το 0-1
49’ Ο Διαμαντόπουλος Χρ. Μακρινό σουτ βλέποντας τον Μαστραπά εκτός θέσης και η μπάλα καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
58’ Μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή της παλαιοπαναγιάς, ο Παπαδόπουλος από πλεονεκτική θέση αστοχεί με κεφαλιά να σκοράρει.
70’ κόρνερ για το Ευηνοχώρι, ο Γερετσιάς Ι. την κεφαλιά και η μπάλα λίγο έξω από την εστία
90’ φάουλ λίγο πάνω από το κέντρο για το Ευηνοχώρι. Το εκτελεί ο Κωνσταντάρας Δ. με δυνατό ευθύβολο σουτ, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Μαστραπά και καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 0-2, πετυχαίνοντας γκολ για  highlights.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
Μαστραπάς, Ταμπάκης, Λάππας, Παπαντώνης (85’ Τσούμας), Θανασιός, Λαουρδέκης, Ρισβάς Α.(67’ Μανδέλος), Ρισβάς Κ.(63‘ PAPA), Κοντός, Πετσίνης (79’ Πλυταριάς), Κατσάμπας

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ

Κωνσταντακόπουλος, Διαμαντόπουλος Ν., Κωνσταντάρας Γρ., Γερετσιάν Ι., Κωνσταντάρας Δ., Φούντας, Διαμαντόπουλος Χρ., Παπαδόπουλος (70’ Πανόπουλος), Ζωγράφος (86' Φουνταλής), Γεωργίου (79' Νεμποτάκης), Μακρής (62' Δημαράς) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου